Geen haat en nijd tussen Marc-Marie en Aaf

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Marc-Marie en Aaf wonnen  in 2022 nog een Podcast Award voor hun podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets, maar vorige week stopten ze abrupt met de succesvolle podcast. Oorzaak? Ruzie. Maar dat ligt volgens Marc-Marie iets genuanceerder.

„Er is geen haat en nijd tussen mij en Aaf”, zegt Marc-Marie in zijn nieuwe podcast Marc-Marie & Isa Vinden Iets. Dat zou volgens Yvonne Coldeweijer namelijk het geval zijn. In haar stories beweerde ze dat de twee ruzie zouden hebben gekregen nadat Marc-Marie zijn huis openstelde voor Aaf. Volgens Yvonne had de man van Aaf Gijs Groenteman, een dikke vette affaire met Volkskrant-beeldcolumniste Jip van den Toorn. Aaf zou hier recent achter zijn gekomen en ze mocht een tijdje bij Marc-Marie intrekken. En daar is het volgens Yvonne misgegaan. „Nu zijn Aaf en Marc-Marie tijdens dat tijdelijke samenwonen in een enorme ruzie beland. Waarover dat precies gaat is onbekend, maar de twee staan erom bekend dat ze wel vaker met elkaar clashen wegens hun botsende karakters”, scheef ze in haar stories.

Marc-Marie & Isa Vinden Iets

In de nieuwe podcast van Marc-Marie, met praktisch dezelfde naam, zegt hij dat deze verandering er al langer aan zat te komen. „We waren daar weken over aan het praten en toen zei Aaf: Nee ik wil eigenlijk iets anders gaan doen. Toen dacht ik: Dan kunnen wij gewoon elke week deze podcast doen, als Aaf wat anders gaat doen.” Maar makkelijk was het niet en hij benadrukt nog even dat de verhalen van Yvonne absoluut niet waar zijn: „Aaf en ik hebben het zo goed mogelijk proberen te doen. Er is helemaal geen haat en nijd enzo. Ik wens iedereen het allerbeste en wij proberen gewoon een leuke podcast te maken. Wij wensen Aaf en Lies heel veel plezier, daar kijk ik ook naar uit.”

Tags

AAF BRANDT CORSTIUSMARC-MARIE & AAF VINDEN IETSMARC-MARIE HUIJBREGTS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck