Geen like van Rachel op verzoening met Monique: ‘Ze kan wel janken’

Rachel not amused met verzoening André en Monique
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

André Hazes heeft gisteren groots aangekondigd dat zijn hart bij Monique Westenberg ligt. En hoewel Rachel altijd als eerste op de posts van haar zoon reageert, blijft het nu angstvallig stil. Zij zou absoluut niet blij zijn met de verzoening tussen André en Monique…

Na alle speculaties heeft André Monique gisteren eindelijk de liefde verklaard. ,,Jij hebt mij altijd meer liefde gegeven dan ik verdiende”, schreef André bij een foto waar hij Monique zoent. De zanger is dankbaar dat Monique hem ondanks alles nooit heeft laten vallen. ,,Waar ik het meest dankbaar voor ben dit weekend, is dat ons kleine aapie tegen een vader opkeek die is wie hij nu is. En dat ben ik mede dankzij jouw eindeloze hoop, steun en geloof. Mijn hart ligt voor altijd bij jou. En ik zal nog langer van je houden.”

Geen reactie van Rachel

Wie ongetwijfeld niet blij is met de verzoening tussen André en Monique, is Rachel. De moeder van André heeft er nooit een geheim van gemaakt dat zij en Monique niet door één deur kunnen. Opvallend is dat Rachel altijd op de posts van André reageert, maar dit keer blijft het stil vanuit haar kant. ,,Ze liked en comment altijd alles bij André, maar kan nu wel janken denk ik”, schrijft Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Tags

ANDRÉ HAZESHAZESMONIQUE WESTENBERGRACHEL HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck