Geen Martien aan de ontbijttafel in pension? ‘Weinig contact met gasten’

Bijna geen Meilandjes in pension
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Voor wie al een kamer heeft geboekt bij pension Code Rosé en denkt dat er elke avond wijn wordt gedronken met Martien Meiland, komt van een koude kermis thuis. Op de website staat dat de gasten niet hoeven te rekenen op veel contact met de Meilandjes…

Hoewel de Meilandjes volop bezig zijn met verbouwen van pension Code Rosé, zijn de kamers nú al te boeken. Ook is de website klaar, waar meer informatie over het pension te vinden is. Zo staat er dat het pension een ‘selfservice hotel’ is.

‘Weinig interactie’

,,Ons unieke zelfbedieningsconcept is ontworpen om u zich thuis te laten voelen en gebaseerd op eerlijkheid”, luidt het op de website. Hoewel één van de familieleden wel het ontbijt zal verzorgen, hoeven de gasten niet op een gezellig praatje met Martien te rekenen. ,,We kiezen ervoor om de interactie met onze gasten tot een minimum te beperken, omdat we willen dat ze zich thuis voelen.”

Geen bediening

Ook hoeven de gasten er niet op te rekenen dat ze door de Meilandjes bediend zullen worden, iets wat wel gebeurde in het chateau in Frankrijk. ,,In de borrelhoek zijn meerdere etenswaren en dranken te vinden. Deze kunt u zelf scannen en betalen met behulp van ons kassasysteem”, staat beschreven op de website.

Mensenschuw

Overigens is het geen verrassing dat de Meilandjes het anders aanpakken dan in het chateau. Maxime laat in haar biografie Maxime, misbruikt, ontspoord en nu… gelukkig! weten dat zij en Erica mensenschuw zijn.

,,Dus als er dan tijdens het ontbijt gebeld werd, hadden we onderling in de keuken altijd strijd wie er naar de gasten moest”, aldus Maxime. ,,Ik was zó blij dat we vanuit de keuken een trappenhuis naar boven hadden, zodat ik niet langs de gasten hoefde als ik naar boven wilde. Raar, maar dat heb je als je mensenschuw bent.”

Tags

MARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDMEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck