Geen miljoenen meer voor Eva Jinek? ‘Haar salaris gaat fors dalen’

Eva gaat fors minder verdienen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eva Jinek zal volgend jaar opnieuw met Peter van der Vorst om de tafel moeten omdat haar contract in januari 2024 afloopt. En daarmee lijkt haar miljoenensalaris in gevaar te zijn, want volgens insiders zal Eva fors teruggaan in salaris als ze haar talkshow wil behouden.

Haar overstap naar RTL4 ruim twee jaar terug leverde Eva Jinek het riante jaarsalaris van ongeveer 1,4 miljoen euro op. In haar begintijd bij RTL4 keken er bijna een miljoen mensen naar haar talkshow, maar tegenwoordig is dat vaak nog maar de helft.

Forse daling in salaris

Haar contract eindigt in januari 2024, dus Jinek zal volgend jaar om de tafel moeten met Peter van der Vorst. ,,Peter zal Eva’s contract niet onder dezelfde voorwaarden verlengen”, onthult een directe insider in weekblad Story. ,,Eva zal fors terug moeten gaan in salaris om haar talkshow te behouden.”

Omdat ze minder shows maakt dan bij het ondertekenen van haar contract de bedoeling was, is het volgens tv-criticus Bert van der Veer logisch dat haar salaris bijgesteld wordt. ,,Humberto viel recent voor Eva in tijdens haar ziekte en lijkt steeds meer kansen te krijgen, Renze Klamer is aangetrokken en Beau doet het uitstekend”, stelt hij.

Waar liggen haar prioriteiten?

Ook is het geen geheim dat Eva graag een tweede kind wil. Of daar concrete plannen voor zijn is niet bekend, maar wanneer haar prioriteiten bij een zwangerschap liggen, kan het ervoor zorgen dat haar verdere carrière wordt gedwarsboomd. RTL heeft namelijk inmiddels genoeg vervangers klaarstaan…

Tags

EVA JINEKPETER VAN DER VORSTRTL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck