Geen Robert of Wesley: DIT is de nieuwe liefde van Yolanthe

Yolanthe Cabau is weer verliefd
Door: Charlotte Wijnen
12-08-2021

De liefdesverklaringen gaan over en weer: Yolanthe heeft de liefde weer gevonden! En hoewel er eerder gespeculeerd werd over een hereniging met Wesley Sneijder of een relatie met Robert van der Wallen, lijkt het om iemand anders te gaan…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Liefdesverklaringen

Sinds Yolanthe ervoor uit is gekomen behoefte te hebben aan intimiteit, blijven de liefdesverklaringen voorbij komen. En hoewel eerder werd gespeculeerd over dat Robert van der Wallen haar nieuwe liefde zou zijn, zijn de liefdesverklaringen niet voor hem bedoeld.

In haar Instagram Stories deelt Yolanthe een opvallende tekst, die ook wordt gedeeld door haar nieuwe liefde: Jasmina Stoffel. De twee waren op dat moment ook nog eens samen, want Jasmina deelt vervolgens een foto vanuit het appartement van Yolanthe in Amsterdam. De hele nacht hebben ze ‘diepe gesprekken’ gevoerd.

Trouwplannen?

Een paar dagen geleden postte Yolanthe ook al een opvallende tekst in haar Instagram Stories op het moment dat Jasmina bij haar was. ,,Kleine stapjes in de juiste richting kunnen de grootste stappen zijn in je leven”, luidde het.

Dat zou erop kunnen wijzen dat Yolanthe grote plannen heeft, zoals trouwen. In films als ‘Just say Yes’ speelde Yolanthe de bruid, maar trouwde met een man. Wat betekent het voor die toekomstige films als ze in het echte leven voor een vrouw gaat? Gaan we dan een film zien waarin Yolanthe trouwt met een vrouw?

Hoofdstuk Wesley afgesloten

Het leven als alleenstaande moeder is niet makkelijk voor Yolanthe. ,,Ik ga het niet mooier maken dan het is. Het is best eenzaam”, legde ze eerder uit. ,,Het is niet hoe ik het voor ogen had. Ik sta er alleen voor en het is verdrietig dat ik sommige dingen niet kan delen zoals voorheen.”

Het hoofdstuk met Wesley is wat Yolanthe betreft definitief afgesloten. Het is inmiddels meer dan twee jaar geleden dat het huwelijk tussen de twee uit elkaar spatte. ,,Ik heb veel liefde voor Wesley, ik hou van hem, maar niet van zijn gedrag… Ik kan er nog om huilen.” Hopelijk voor Yolanthe dat ze met Jasmina wél het geluk heeft gevonden in de liefde…

Meer DenD