Geen romcoms meer met Jim Bakkum? ‘Zit op kantelpunt’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

We zien Jim Bakkum in bijna elke romcom wel verschijnen, maar binnenkort komt daar vermoedelijk verandering in. De acteur is even helemaal klaar met romcoms. ,,Ik wil iets anders van mezelf laten zien.”

Uit zijn comfortzone

Ook in de nieuwe romcom Liefde Zonder Grenzen, die gisteren in première ging, heeft Jim Bakkum wederom een rol gekregen. Eerder liet hij weten erg enthousiast te zijn over zijn rol. ,,Ik heb er enorm veel zin in. Deze rol biedt een diepere laag om in te duiken en een kans om weer een heel andere kant als acteur te laten zien”, vertelde Jim.

In Liefde Zonder Grenzen speelt de acteur een andere rol dan hij gewend is. Hij wordt namelijk verliefd op een man. Tegenspeler Freek Bartels vroeg nog aan Jim of hij wel echt met hem wilde zoenen. ,,Mijn antwoord was dat ik het graag altijd zo realistisch mogelijk wil, wat heel erg vanzelf ging. Spelen dat je verliefd bent op een vrouw is hetzelfde als spelen dat je verliefd bent op een man”, laat hij aan Veronica Superguide weten.

‘Ik zit op een kantelpunt’

En hoewel Jim met deze rol al uit zijn comfortzone stapte, is hij even klaar met romcoms. ,,Ik zit op een kantelpunt qua films. De afgelopen jaren heb ik de uitdaging gezocht in romcoms, maar wil nu weleens iets anders van mezelf laten zien”, geeft hij toe. ,,Ik zeg al heel vaak ‘nee’ tegen films, maar ik ga nog kritischer zijn en veel zelf ontwikkelen.”

Tags

JIM BAKKUM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck