Geen Royal Christmas voor Harry en Meghan

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Harry en Meghan zullen dit jaar niet afreizen naar het Verenigd Koninkrijk voor Kerstmis. Eerder legde het stel hun officiële taken voor het Britse koningshuis neer en verhuisden naar de Verenigde Staten.

De hertog en hertogin van Sussex zouden van plan zijn om de feestdagen samen met hun kinderen thuis in hun miljoenenvilla in Californië door te brengen. „De dood van de koningin betekent dat er niet zoveel druk zal zijn om de hele familie bij elkaar te hebben, wat een goed teken is. Zoals het er namelijk nu voor staat, zullen Harry en Meghan niet aanwezig zijn”, vertelt koninklijk verslaggever Angela Levin aan The Sun.

Opluchting

Volgens Angela Levin is het een enorme opluchting voor de rest van de familie dat Harry en Meghan niet zullen verschijnen aan het kerstdiner. „De Koninklijke familie wil er positieve dagen van maken nu koningin Elizabeth er niet meer is. De aanwezigheid van Harry en Meghan zou zeker een negatieve lading met zich meebrengen.” Prins William en prinses Chaterine zullen hoogstwaarschijnlijk wel de kerst bij Koning Charles doorbrengen.

Documentaire

De omstreden documentaire van Harry en Meghan is volgende maand te zien op Netflix. In de documentaire wordt het stel gevolgd in hun leven in Californië. De Koninklijke familie schijnt niet heel enthousiast te zijn over de docu. Geen gezellig onderwerp om te bespreken tijdens het kerstdiner…

Tags

HARRY EN MEGHANKERSTMIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck