Geen telefoons, bruidegom of foto’s: is Sylvie’s huwelijk nep?

Sylvie Meis
Door: Lois Kuhfus
14-09-2020

Over precies één week stappen Sylvie en Niclas het huwelijksbootje in. Naarmate het huwelijk nadert groeit ook de eisenlijst van het koppel, Deze heeft inmiddels een bizarre vorm aangenomen. Nadat duidelijk werd dat alle gasten hun telefoon moeten inleveren komt bruidegom Niclas met de klapper op de vuurpijl: hij eist onzichtbaar te blijven op zijn huwelijksdag en wilt op geen één foto verschijnen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De eisen

Het huwelijk wordt in een luxe hotel in Florence gevierd en duurt maar liefst vier dagen. Sylvie zou Sylvie niet zijn als ze niet het allerbeste eist voor haar droomdag(en), en verwacht iedereens bijdrage. Zij verbiedt haar gasten een telefoon mee te nemen naar het huwelijk en eist dat iedereen deze inlevert. Het stel doet er alles aan om te voorkomen dat er foto’s worden verspreid…

Geen Niclas?

Waar Sylvie een ware ‘bridezilla’ lijkt te zijn blijkt nu ook dat haar verloofde er een handje van heeft: hij maakt ook een bizarre eis voor zijn trouwdag bekend. Niclas weigert op zijn trouwdag in beeld te komen en wilt ook niet op de foto met zijn kersverse bruid.  Dit onthult Sylvies management aan Privé. ,,Natuurlijk zullen we bijvoorbeeld een hand van Niclas tonen met zijn trouwring om, maar hij zal niet frontaal te zien zijn. Er zal, voor zover wij dat in de hand hebben natuurlijk, geen portret van hen samen verschijnen.”

Hun trouwfoto zou het eerste gepubliceerde kiekje van hen samen zijn. Ook op Niclas’ Instagram is er opmerkelijk genoeg geen één foto te bekennen van het stel.

LEES OOK:

Sylvie’s enorme eisenlijst voor de bruiloft: ‘Rafael is er niet bij’

Ook geen achternaam

Over precies één week vindt het huwelijksfeest plaats. Wie wacht op een foto van het het kersverse stel Niclas en Sylvie Castello komt van een koude kermis thuis: Sylvie houdt ook haar eigen achternaam aan. ,,Ik ben Sylvie Meis en daar ben ik erg trots op” verklaart de aanstaande bruid hierover.

Meer DenD