Geen toyboy en geen botox voor Ruth Jacott

Ruth Jacott
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Caroline Vlietstra

Ruth Jacott is alweer een jaar of zes vrijgezel, en als het aan haar ligt, blijft dat voorlopig ook zo. ,,Een toyboy? Nee, niks voor mij”

De zangeres is openhartig in een interview in Vrouw.

”Er zijn wel mensen die zich hebben aangeboden. Maar ik moet wel iets voor ze voelen. Ik wil weer echt verliefd worden”, zegt Ruth tegen het magazine van De Telegraaf. Onenightstands zijn niets voor de zangeres. Ze wil een klik met iemand hebben. Alhoewel ze zichzelf niet extreem kritisch vindt, heeft ze niet snel een klik met iemand. ”Ik heb geen wensenlijst, maar ik zie niet veel leuke mannen van mijn leeftijd. Een toyboy? Nee joh, niks voor mij.”

Na het stuklopen van haar relatie met Humphrey volgde een ‘rouwproces van vijf jaar’. Ruth dacht even dat ze nooit meer een relatie wilde, maar dat is inmiddels veranderd. Ze staat weer open voor de liefde. ”Het gaat nog wel gebeuren, dat weet ik zeker.”

Botox

Jacott is bijna 57 jaar oud, maar ze wil nog niet aan plastische chirurgie beginnen om er jong uit te blijven zien. ”Ik denk er wel over na. Als ik dikke wallen krijg, laat ik er vast iets aan doen. Toch vind ik het eng. Botox hoef ik sowieso niet: ik ken niemand die er mooier op is geworden, en je verliest je mimiek.”

Ruth merkt wel ‘heel duidelijk’ dat ze ouder wordt. ”Lichamelijk dan.” Dingen die ze vijf jaar geleden deed, zoals door haar knieën gaan en weer opstaan zonder ergens aan vast te houden, gaan niet meer. Ook als ze ’s ochtends opstaat heeft ze tien minuten nodig voordat ze weer soepel kan lopen. ”Daar wil je geen camera op zetten hoor, dat ziet er droevig uit.” Ruth hoeft dan ook niet ‘per se oud te worden’. ”Als anderen me moeten gaan verschonen en voeren, laat dan maar.”

 

BuzzE

 

 

Tags

RUTH JACOTT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck