Geen tweede kind voor Dave Roelvink? ‘Het is erg veel werk’

Geen tweede kind voor Dave?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er is een hoop veranderd in het leven van Dave Roelvink sinds hij een aantal maanden terug voor de eerste keer vader is geworden. Hij en zijn vriendin Jazzlyn genieten elke dag van hun zoontje Dean, al geeft Dave wel toe dat hij het vaderschap zwaar vindt. Een tweede kindje ziet hij dan ook niet zitten.

Zoals alle kersverse ouders ervaren, is een pasgeboren baby erg wennen. Poepluiers, korte nachten en veel gehuil: het zijn zaken die er allemaal bijhoren. In de realityserie Daddy Dave laat hij zien dat er dan ook niets meer over is van de ‘ruige’ jongen die hij eerder was.

‘Nachten verschrikkelijk’

,,Binnen een week was het al alsof Dean er altijd was geweest. Alleen de nachten zijn nog steeds wennen”, zegt Dave in de serie. ,,In de nacht is hij verschrikkelijk, maar overdag is hij heel leuk en hij begint me nu te herkennen, gaat hij lachen als hij mij ziet.”

Dave wil geen tweede kindje, Jazzlyn wel

Dat neemt echter niet weg dat hij nog steeds moet wennen aan alles wat er bij het vaderschap komt kijken. ,,Het is erg veel werk”, geeft hij toe in gesprek met weekblad Weekend. Op de vraag of er nog een tweede kindje komt, reageert hij dan ook niet erg enthousiast. ,,Het is leuk, maar niet dat ik denk: doe er nog maar eentje!”

Zijn vriendin Jazzlyn wil daarentegen wél graag voor een tweede kindje gaan. ,,Jazzlyn wil wel meer kinderen, maar ik ben gelukkig zo.”

Tags

BABYGELUKBABYNIEUWSDAVE ROELVINKTWEEDE KIND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck