Geen vaderfiguur meer voor Xess Xava

Xess heeft geen vader meer||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Xess Xava heeft een hoop hobby’s, en één daarvan is tekenen. Hij maakt regelmatig tekeningen voor zijn moeder en uit de tekening die hij gisteren maakte, blijkt dat Yolanthe het allerbelangrijkste in zijn leven is.

,,Voor mama, ik hou van jou voor altijd”, heeft Xess geschreven op de tekening die hij heeft gemaakt. Bij die prachtige woorden heeft hij zijn gezin getekend. Hij heeft alleen zichzelf en Yolanthe getekend, wat vragen oproept. Heeft hij geen vaderfiguur meer?

Geen Wesley of Lentini?

Yolanthe verhuisde een tijd terug met Xess naar Los Angeles, waardoor Xess zijn vader Wesley Sneijder niet vaak meer ziet. Wanneer moeder en zoon in Nederland zijn komen ze Wesley altijd opzoeken en een aantal maanden geleden waren ze nog tegelijkertijd op Ibiza. Toch lijkt Wesley niet meer in het gezinsplaatje van Xess te horen.

Ook lijkt het erop dat er geen andere man in het leven van Yolanthe is. Al maandenlang gaan er geruchten rond dat ze een relatie zou hebben met Lentini Eersteling, waar ze nog altijd geheimzinnig over is. Toen Wesley, Yolanthe en Xess op Ibiza waren, zou ook Lentini van de partij geweest zijn.

Yolanthe is het belangrijkste voor Xess

Maar hoewel de relatie steeds hechter begon te worden, lijkt het erop dat Xess ook hem niet als onderdeel van zijn gezin ziet. Zijn moeder Yolanthe is het allerbelangrijkste in zijn leven, iets waar Yolanthe ontzettend trots op is.

Tags

LENTINI EERSTELINGWESLEY SNEIJDERXESS XAVAYOLANTHEYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck