Geen Valentijn voor Yolanthe

Yolanthe had geen Valentijn dit jaar
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Yolanthe Cabau bracht Valentijnsdag door in de sportschool. Want hoewel Yolanthe nog altijd openstaat voor een nieuwe man in haar leven, heeft ze helaas geen Valentijn dit jaar.

‘Wat is het toch leeg in de gym’, dachten Yolanthe en haar goede vriendin Yasmin Karssing toen ze afgelopen woensdag de sportschool binnenliepen. De twee vrouwen begrepen er niets van, maar genoten van de rust terwijl ze aan hun training begonnen.

Geen Valentijn

Uiteindelijk viel het kwartje. ,,Oh wacht eens even… Het is Valentijnsdag, toch?”, zeiden ze tegen elkaar. De vriendinnen, die kennelijk allebei geen Valentijn hebben, waren de dag van de liefde helemaal vergeten.

Date

Toch had Yolanthe onlangs een date met een man. In een filmpje dat Yolanthe onlangs in Instagram Stories deelde, was te zien hoe een man Xess Xava in zijn surfpak hielp. ,,The struggle is real”, schreef Yolanthe bij het filmpje. De beelden zorgden voor een hoop vragen: met wie was Yolanthe op date?

Ex Sylvia Geersen

Volgens Yvonne Coldeweijer is de man geen onbekende. ,,Yolanthe op pad met Robin Pijls, de gewelddadige ex van Sylvia Geersen?”, schreef ze op haar juicekanaal. En dat terwijl Yolanthe eerder zei dat ze niet op een bekende man zat te wachten. ,,Dat kan je natuurlijk niet afdwingen, maar mijn eerste keuze zou zeker niet uit gaan naar een bekend persoon”, zei Yolanthe in gesprek met Beau Monde.

Tags

YOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck