Geen vertrouwen in Mia en Dion: ‘Nederland moet inzending intrekken’

Vals zingen, geen chemie...
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na twee valse optredens heeft Nederland nog weinig vertrouwen in een goede afloop voor Mia Nicolai en Dion Cooper. Moet Nederland de Songfestival inzending intrekken? DenD-lezers vinden van wel. ,,Het wordt een ramp.”

Mia en Dion hebben een behoorlijke valse start gemaakt. Na de tweede keer kunnen ze zich niet meer verschuilen achter technische problemen en het levert ze behoorlijk wat kritiek op. Mia krijgt zelfs zóveel commentaar op social media, dat ze haar reacties op Instagram heeft uitgezet.

Begeleiding

Omroep AVROTROS heeft laten weten dat er hard wordt gewerkt aan de begeleiding van het duo, maar is het daar niet te laat voor? Over drie weken is de halve finale, en als er gekeken wordt na de afgelopen optredens, is er een hoop begeleiding nodig om Mia en Nicolai zuiver te laten klinken.

‘Nederland moet inzending terugtrekken’

Er is weinig vertrouwen in de Nederlandse inzending. Over de vraag: ‘Moet Nederland Songfestival inzending terugtrekken?’ zijn lezers het massaal met elkaar eens. Maar liefst 92% van de lezers denkt dat het een ramp gaat worden als er niet ingegrepen gaat worden. 8% van de lezers is van mening dat de Songfestival inzending níet teruggetrokken moet worden. Volgens hen is het daar nu te laat voor.

Duncan Laurence

Wie wél vertrouwen heeft in het Songfestival-duo is Duncan Laurence, die mee heeft geschreven aan het nummer Burning Daylight. In Instagram Stories reageert de Songfestivalwinnaar van 2019 op de kritiek die Mia en Dion hebben gekregen.

,,In de afgelopen weken zijn er een aantal dingen voorgevallen en we zijn ervan op de hoogte”, zegt hij in zijn video. ,,We gaan ons uiterste best doen om alles in goede banen te leiden, zodat Mia en Dion zo relaxed mogelijk op het podium staan en echt gaan shinen. We hebben de beste mensen verzameld en het blijft gewoon een intens traject waar ze in zitten. Ik weet als geen ander hoe zwaar het kan zijn.”

U kunt nog steeds stemmen:

Tags

DION COOPERMIA NICOLAISONGFESTIVAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck