Geen verzoening met gehate ex? Connie Witteman wil geen partner meer

Connie Witteman hoeft geen man meer
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na haar scheiding met Hans Breukhoven leek Connie Witteman haar geluk te hebben gevonden bij Eugène van Dun. Ze verloofden zich, maar het huwelijk is er nooit gekomen. Sindsdien is Connie vrijgezel en dat wil ze ook blijven. ,,Ik mis geen partner.”

Geen partner meer voor Connie

Connie geniet van het leven en heeft daarbij geen partner nodig. ,,Ik mis niets. En als ik iets mis, vul ik het aan, dan zorg ik dat ik het krijg”, aldus Connie in weekblad Story. ,,Ik ben niet iemand die gaat daten, daar houd ik niet van. Ik zit ook niet op een datingsite.”

Toch leek er onlangs nog sprake te zijn van een verzoening met haar ex Eugène van Dun. Sinds ze drie jaar geleden uit elkaar gingen, voeren ze een juridische oorlog met elkaar. Na tal van rechtszaken is het nog altijd niet goed tussen de twee ex-geliefden.

‘Ik heb niets meer van haar vernomen’

Na afloop van de laatste zitting, die drie weken geleden plaatsvond, deed de zoon van Connie een opmerkelijk voorstel. Hij zocht toenadering bij de advocaat van Eugène. ,,Is het niet beter voor iedereen om met een kop koffie en zonder emoties over en weer met elkaar om de tafel te gaan?”, stelde hij voor.

Eugène reageerde blij verrast. Hij zei dan ook dat hij de uitnodiging afwacht, maar helaas is die er nog steeds niet gekomen. ,,Ik heb niets meer van Connie en haar advocaat vernomen, heel vreemd”, vertelt Eugéne in Story.

Tags

CONNIE WITTEMANHANS BREUKHOVEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck