‘Geen verzoening tussen Harry en William’

Geen verzoening William en Harry
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel iedereen hoopte dat Harry en William de strijdbijl eindelijk zouden begraven, is dat helaas niet gebeurd. Tijdens de herdenking van hun moeder Diana bleef de sfeer kil. Harry vertrok zelfs al na twintig minuten…

Het bleef bij een glimlach

Op de beelden van de ceremonie gisteren was te zien hoe Harry breedlachend naast zijn broer stond. Een verzoening leek dichtbij, maar volgens paleismedewerkers bleef het alleen bij een glimlach.

,,We gedenken haar liefde, kracht en karaktereigenschappen die van haar overal ter wereld een bron van inspiratie maakten en die talloze levens ten goede hebben gekeerd”, stellen de broers in een gezamenlijke verklaring. ,,Nog elke dag wensen we dat ze nog bij ons was. We hopen dat dit standbeeld voor altijd haar leven en nalatenschap symboliseert.”

De broers slaagden erin om hun vete even aan de kant te zetten tijdens de onthulling van het standbeeld van Diana. Maar er waren geen toespraken en er was zéker geen privégesprek naderhand.

Harry vertrok na twintig minuten

,,Na de ceremonie was er een receptie gepland voor de gasten op het terras van het Kensington Palace Pavilion, waar hapjes werden geserveerd en champagne werd gedronken”, vertelt een paleismedewerker in Daily Mail. ,,Harry bleef voor slechts één drankje, en ging na twintig minuten al weg met een blik van opluchting.”

En dat terwijl er eerder werd vermoed dat Harry en William na de ceremonie met elkaar in gesprek zouden gaan. ,,Dat klopt niet. Ze hebben elkaar amper gezien. Ze hebben voornamelijk gesproken via de telefoon”, vertelt de paleismedewerker.

Tags

PRINS HARRYPRINS WILLIAMPRINSES DIANA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck