Geer over nieuw programma met Goor: ‘Ik doe alles voor geld’

Door: Charlotte Wijnen
13-11-2021

Vanwege de vele ruzies leek een nieuw seizoen van Geer & Goor helemaal uitgesloten. Eerder zei Gerard Joling voor geen enkel geldbedrag nog samen met Gordon te werken. Uitspraken waar hij nu op terug is gekomen. ,,Ik doe alles voor geld.”

‘Het is niet dat ik het niet wil’

Hoewel Gerard eerder zei dat er echt geen kans is dat hij en Gordon weer samen programma’s gaan maken, is hij nu van mening veranderd. ,,Mensen denken dat je altijd maar alles voor geld doet, en dat is ook voor 99 procent zo”, zei Joling deze week in Veronica Inside. ,,Het is ook niet dat ik het niet wil, maar ik heb er nu gewoon geen tijd voor. Je moet ook nooit nooit zeggen.”

Woorden die Joling eerder dit jaar nog wel gebruikte. Stellig zei hij dat hij ‘nooit meer’ samen wil werken met Gordon. ,,Nee, dat gaat niet door, dat ga ik echt niet meer doen”, zei de zanger. Ook niet voor ‘een goede zak geld’. ,,Nee, ik heb geld genoeg. Ik heb ook geen zin in een kop koffie met Gordon. Daar staat mijn hoofd niet naar.”

Ook was Gerard maar al te blij toen hij hoorde dat Gordon naar Dubai ging verhuizen. ,,Naar Dubai?”, reageerde hij verrast op NH Rado. ,,Laat hem daar zo lang mogelijk blijven! Dit is toch geweldig nieuws?”

Gesproken over samenwerking

Toch lijken de twee nu weer beter met elkaar overweg te kunnen. Er zou zelfs al worden gesproken over een samenwerking tussen de twee. ,,Daar wordt natuurlijk al over gesproken, dat voel je wel”, zegt Jan Uriot op de website van De Telegraaf. Keren Geer & Goor dan toch weer terug?

Meer DenD