Geer vs Goor: ‘Welke realitysoap gaat winnen?’

Naar wie gaat u kijken?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Gerard Joling heeft donderdag in de middagshow van Radio 538 laten weten dat zijn realitysoap definitief op de buis komt. Net als Gordon, die in het najaar een eigen programma krijgt. Welke realitysoap gaat winnen?

Op de radio onthult de zanger dat de serie er definitief komt. ,,Het gaat wel door”, onthult Geer terwijl hij aan de telefoon. ,,Ik weet nog niet wanneer of op welk tijdslot. Er komt nog veel meer leuks aan. Het wordt gieren, het wordt lachen, maar ook heel mooi, denk ik.” Het management van Joling heeft aan Shownieuws bevestigd dat de reallifesoap er gaat komen. Wanneer de serie te zien zal zijn, wordt later dit jaar nog bekendgemaakt. 

‘Verrast’

Ook Gordon, met wie Gerard eerder het succesvolle programma ‘Geer & Goor’ maakte, krijgt een eigen reallifesoap. De serie zal te zien zijn bij SBS 6, liet hij eerder weten. ,,Ik weet mijn God niet wanneer het gepland staat. Maar we hebben al ontzettend leuke dingen gefilmd. Ik was verrast dat SBS interesse had.”

Geruchten Geer en Goor

Eerder dit jaar gingen er nog geruchten rond over een nieuw seizoen van Geer en Goor, zo meldde Yvonne Coldeweijer destijds. Volgens de juicekoningin zouden de opnames beginnen in mei, maar zijn ze gecanceld vanwege het tv-optreden van Gordon bij de wintereditie van Casa di Beau. De mannen krijgen dus nu, apart van elkaar, een eigen realitysoap.

Tags

GERARD JOLINGGORDON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck