Geert Jan reageert eindelijk op gerucht over oplichting

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Al een aantal maanden gaat het gerucht rond dat boer Geert Jan is opgelicht door een van de vrouwen uit Boer zoekt Vrouw. Eindelijk gaat de paarden- en patatboer zelf in op die roddel.

‘Gerucht is niet waar’

Geert Jan zou duizenden euro’s lichter zijn doordat hij is opgelicht door een van de vrouwen uit Boer zoekt Vrouw. De man zou er zo onder lijden dat hij zelfs de hulp zou hebben ingeschakeld van een psychiater via de omroep KRO-NCRV. Die geruchten leken te zijn ontkracht door Karine toen zij schreef dat er een andere vrouw al die roddels had bedacht. Maar ook dat riep weer vragen op, want wie was die vrouw en waarom zou iemand kwade bedoelingen hebben?

Nu Boer zoekt Vrouw is afgelopen en duidelijk is dat Geert Jan nog steeds single is, beantwoordt hij vragen op de website van het populaire programma. Een van die vragen is: ‘Ben je nu wel of niet opgelicht?’. Hij reageert daar kort op: ‘Nee, ik ben niet opgelicht, dat gerucht is niet waar’. Waarschijnlijk zal het nooit duidelijk worden wie die roddel heeft bedacht en aan Story heeft verteld.

Hoop op de liefde

Het is goed nieuws dat Geert Jan niet is opgelicht, maar daar blijft het goede nieuws dan ook bij. Met Karine werd het niets, want de vrouw verbrak de prille relatie toen zij erachter kwam dat de boer nog steeds contact had met briefschrijfster Jacqueline. Maar ook met haar liep het niet op een relatie uit. Gelukkig zal de boer altijd positief blijven: ,, Maar wie weet, komt dat nog”, zegt hij over de liefde.

Tags

BOERBOER ZOEKT VROUWBZVGEERT JANJACQUELINEKARINEOPGELICHT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck