Geert Jan reageert op keiharde kritiek

Geert Jan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Eén van de punten waarom Karine een relatie met boer Geert Jan toch niet zag zitten, waren zijn ‘flauwe’ grapjes. Tijdens hun citytrip werd ze zelfs boos op hem omdat hij niet serieus kon doen! Een leerpuntje misschien voor de boer, al kijkt hij er zelf heel anders tegenaan. 

‘Ik ben wie ik ben’


Niet alleen Karine had het over de grapjes van boer Geert Jan. Ook oud-deelnemer boer Geer uit Groningen, destijds bekend als ‘Geile Geert’, had het over de vele sarcastische opmerkingen van zijn collega. Hij denkt dat de vrouwen afknappen op die grapjes van Geert Jan. De paardenboer besluit zich niets aan te trekken van die opmerkingen. ,,Nou, als de vrouwen daarop afknappen is het pech gehad. Ik ben het niet met hen eens. Ik ben wie ik ben en kan me niet anders voordoen. Als mensen er de humor niet van inzien, dan passen ze sowieso niet bij mij.”

Dat boer Geert Jan niet naar zijn Groningse collega luistert, is misschien ook wel verstandig. Boer Geert blijkt namelijk zelf ook niet zo succesvol in de liefde te zijn. Hij heeft een aantal keer een vriendin gehad, maar dat ging iedere keer snel weer uit.

Tags

BOER ZOEKT VROUWBZVGEERT JANGRAPJESKARINEKRITIEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck