Geert Jan twijfelt over Jacqueline

Door: DitjesenDatjes
03-04-2020

Geert Jan kan nog kiezen tussen twee vrouwen. Of Karine of de goed verzorgde en vermogende Jacqueline. Over die laatste vrouw heeft de boer zijn twijfels, blijkt uit een voorstukje van de komende aflevering van Boer zoekt Vrouw.

‘Een heel ander persoon’

In de video zitten Jacqueline en Geert Jan aan de tafel. De normaal zo gezellige boer kijkt op eens een stuk serieuzer. ,,Ik heb natuurlijk ook in mezelf zitten denken….zij leeft in een hele andere wereld en is met hele andere dingen bezig dan ik. Past zij in mijn wereld?”, vraagt hij direct aan Jacqueline. De vrouw weet niet hoe snel ze moet laten weten dat ze het leven op de boerderij wel ziet zitten. ,,Ik zit ook gewoon in de dorpskroeg een drank te drinken hoor”, zegt ze snel. ,,Maar daar gaat het niet om”, gaat Geert Jan verder. ,,Je bent toch wel een heel ander persoon.”

,,Zou jij je ook thuis voelen op een boerderij?”, vraagt hij zich daarna af. Ook op die vraag gaat Jacqueline in en beweert dat zij het leven op de boerderij van Geert wel zit zitten.

Bedrijf luxe jachten

Voor Jaqueline zal het leven op de boerderij, dat soms zwaar zal zijn, niet altijd makkelijk zijn. De vrouw heeft haar eigen makelaarskantoor en haar familie heeft een bedrijf in luxe jachten. De vrouw heeft zelf ook een prachtige boot waar ze graag samen met haar hond mee vaart. Geert Jan staat daarentegen in de zomer graag in zijn frietkraam. Heeft de boer gelijk en passen de twee eigenlijk niet zo goed bij elkaar?

Meer DenD