Geert wijst Angela bruut af: ‘Wat een hork!’

|||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jessie Baltus

Deze week waren de eerste echte beelden te zien van de citytrips in Boer Zoekt Vrouw. Geert was met Angela op pad, maar door het gebrek aan spanning besloot Geert Angela af te wijzen. En hóe!

‘Je kunt me niet bijhouden’

Geert en Angela waren op citytrip naar Navarra en de hoofdstad Pamplona. Wat een gezellige trip had moeten worden waarin ze elkaar nu eens écht zouden leren kennen, viel al snel in het water. Het weer zat namelijk niet mee en ze liepen aan het begin al met onhandige paraplus. Dit symboliseerde helaas ook het einde van de aflevering.

Angela voelde al eerder dat het niet helemaal lekker zat en dat de spanning ver te zoeken was. Geert nam echter het voortouw in het gesprek, onder het genot van een cappuccino. ,,Ik denk dat wij niet bij mekaar passen, ik denk dat jij te rustig bent,” zegt Geert. ,,Ik denk dat jij me in m’n doen en laten niet bij kunt houden,” gaat hij verder.

‘Hork!’

Dit schoot bij menig twitteraar in het verkeerde keelgat. ‘Zelfreflectie Geert daar ontbreekt het jou aan. Heeft niets te maken dat iemand je niet bij kan houden,’ zegt iemand. Anderen schrijven: ‘Geert zit haar te analyseren maar heeft niet door dat hij een omschrijving geeft van zichzelf.’ en ‘OH MY GOD…. Geert… Jij kan mij niet bijhouden.. serieus?? Wat een hork!’

Iemand anders vond dat Angela wel wat pittiger had mogen reageren: ‘Die #Geert is toch wel een lompe boer in het kwadraat, zeg. Heel knap dat #Angela haar cappuccino niet over hem heen kiepte. #boerzoektvrouw Zal hij ondertussen Vera al geappt hebben?’

‘M’n wauwie’

Angela vertelde eerder in de aflevering huilend dat ze er misschien wel te veel van had verwacht. Maar aan het einde van de aflevering ziet ze het in: ,,Qua inhoud die ik bij een vent zoek, die heeft Geert gewoon niet.” Ze sluit lachend af met ,,Een ervaring rijker en een illusie armer.” Geert vertelt op zijn beurt dat hij de wauw-factor niet heeft gevonden. ,,Maar misschien kom ik die nog tegen, m’n wauwie.”

Tags

AFWIJZINGANGELABOER ZOEKT VROUWCITYTRIPGEERT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck