Geert Wilders haalt uit naar Thijs Römer

Geert haalt zijn gram bij Thijs
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Thijs Römer is vandaag in de rechtbank omdat hij ervan wordt verdacht tussen 2015 en 2017 online zedendelicten te hebben gepleegd met drie meisjes die destijds minderjarig waren. Geert Wilders deelt op Twitter een flinke sneer uit aan Thijs. ,,Veel plezier vandaag!”

Geert Wilders heeft vanochtend, net voordat de rechtszaak tegen Thijs Römer van start ging, keihard uitgehaald naar de acteur. Wilders deelt een Twitter-bericht uit 2014 waarin Thijs vraagt waar Volkert is.

Geert Wilders haalt uit

,,Geen idee waar Volkert is Thijs Römer, maar dit is het adres van de rechtbank”, schrijft Wilders op Twitter bij het adres van de rechtbank in Assen. Hij haalt vervolgens keihard uit naar de acteur. ,,Veel plezier vandaag!”

Rechtszaak Thijs Römer

Inmiddels is de veelbesproken rechtszaak in volle gang. Thijs is in de rechtbank van Assen omdat twee van de drie vermeende slachtoffers in de regio Noord-Nederland wonen. De drie meisjes waren ten tijde van de gebeurtenissen veertien tot en met zestien jaar oud. Thijs was toen eind dertig.

‘Grens overgegaan’

Hoewel Thijs eerder tegenover de politie verklaarde dat hij vond dat hij geen grens was overgegaan, zegt hij nu van wel. ,,Ik vind nu dat ik wel een grens over ben gegaan”, geeft de acteur in de rechtbank toe over het contact met een van de drie vermeende slachtoffers. ,,Zij was veertien, ik veel ouder en ook nog een bekende acteur.” Römer geeft ook toe dat er over seksualiteit is gesproken.

Spreekrecht

Twee van de drie vrouwen die aangifte hebben gedaan zijn fysiek in de rechtbank aanwezig. Ze willen gebruikmaken van hun spreekrecht. De een in de zaal en de ander achter gesloten deuren. De verklaring van het derde slachtoffer wordt voorgelezen door haar advocaat.

Tags

GEERT WILDERSTHIJS RÖMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck