Geheime afspraakjes? Thijs Römer wéér gespot bij Noor de Groot

Thijs lust er wel pap van
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel Noor de Groot en haar man Sander Kleinenberg de scheiding niet doorzetten, lijkt het erop dat Noor en Thijs Römer elkaar nog stééds zien. Het zorgt voor een hoop vragen: hebben de twee nog steeds een affaire?

Na de affaire met Thijs Römer besloten Noor de Groot en haar man Sander een punt achter hun relatie te zetten. Maar volgens Yvonne Coldeweijer hebben Noor en Sander inmiddels besloten de scheiding niet door te zetten. En dat is vreemd, want Thijs is afgelopen vrijdag opnieuw gespot in de buurt van Noor.

Thijs bij Noor gespot

,,Thijs parkeerde zijn auto vrijdag eerst in de buurt van de woning van Noor en net toen hij wilde uitstappen, reed hij weer weg – alsof hij dacht herkend te zijn – en ging op zoek naar een andere parkeerplaats”, vertelt een buurtbewoner aan weekblad Story. ,,Die vond hij enkele meters verderop. Wat opviel was dat ook de auto van Noor in de buurt van zijn auto stond geparkeerd, terwijl er bij haar voor de deur, niet ver daar vandaan, genoeg plek was. Het leek wel of Thijs en Noor op een andere locatie daar in de buurt afspraken…”

Trouwplannen

Of Thijs en Noor daadwerkelijk nog een affaire hebben is niet duidelijk, maar volgens Yvonne Coldeweijer hadden de twee wel grote toekomstplannen samen. ,,Ik hoor dus van een betrouwbare spion, die dit uit eerste hand heeft gehoord, dat Noor écht verder wilde met Thijs. Daarom wilde ze van Sander scheiden. Thijs wilde zelfs met Noor trouwen en helemaal voor haar gaan”, schreef Coldeweijer al eerder op haar juicekanaal. ,,Toen Noor dit aan Sander vertelde heeft Sander haar overtuigd dat zij wordt gemanipuleerd door Thijs. Ik heb hem ook wel eens gesproken en toen gebruikte hij precies deze woorden, dus ik geloof dit meteen.”

Tags

NOOR DE GROOTTHIJS RÖMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck