Geheime romance in De Slimste Mens?

De slimste mens liefde
Door: Eva Steins
14-01-2021

Kijkers van De Slimste Mens zagen iets bijzonders in de aflevering van woensdagavond. Twee deelnemers leken het wel Γ©rg gezellig met elkaar te hebben. ,,Het is maar goed dat er een schot tussen ze staat…”

Het gaat om deelnemers Tijl Beckand en Melissa Drost. Kijkers raken niet uitgepraat over de ‘chemie’ die duidelijk te zien zou zijn tussen de twee. Speelt er iets tussen de cabaretier en de actrice?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Spanning

Volgens kijkers zitten de twee deelnemers elkaar tijdens het programma constant te versieren. Zo zijn er meerdere onderonsjes te zien en zou spanning tussen de twee door de televisie heen voelbaar zijn…

Zo is er een moment dat Melissa vertelt over haar personage als ‘Juf Roos’, het favoriete programma van het zoontje van Tijl. Presentator Philip Freriks vraagt: ,,Is hij verliefd op Juf Roos?” en Tijl antwoordt flirterig: ,,Ik hoop het voor hem. Het is een leuke vrouw in het echt.”

Ook later in het programma is er een flirterig moment. Maarten van Rossem vertelt een verhaal over het huishouden van Jan Steen, waarop Melissa grapt: ,,Een beetje zoals het er bij Tijl thuis ook uitziet.”

De komiek grijnst en reageert: ,,Deze opmerking overvalt mij een beetje, want ik dacht dat jij een straatverbod had en niet meer bij mij thuis binnen mocht komen.”

Crush

Eerder onthulde Melissa een crush te hebben op een fervent Slimste Mens-deelnemer: jurylid Maarten van Rossem. Of deze liefde beantwoord wordt is de vraag, zeker na dat Maarten met eigen ogen heeft kunnen aanschouwen hoe zijn aanbidder weggekaapt werd door de komiek…

Overigens heeft Melissa thuis een vriend op de bank zitten: regisseur Billy Pols. Die haalde waarschijnlijk opgelucht adem toen zijn vriendin er in de eerste aflevering weer uitvloog en veilig bij hem terugkeerde.

Meer DenD