‘Geheime’ zoon Schwarzenegger lijkt sprekend op vader

Arnies zoon lijkt sprekend op hem
Door: Charlotte Wijnen
25-11-2021

Een wasbord en enorme spieren: Joseph Baena, afkomstig uit een affaire tussen Arnold Schwarzenegger en huishoudster Mildred Baena, lijkt verbazingwekkend veel op zijn beroemde vader.

Het is nu ruim tien jaar geleden dat Arnold Schwarzenegger aankondigde dat hij een zoon had verwekt buiten zijn toenmalige huwelijk met Maria Shriver. Zoon Joseph komt uit een affaire tussen Arnold en Midred Baena, die destijds huishoudster was in het huis van hem en Maria.

Als twee druppels water

Inmiddels is Joseph alweer 24 jaar oud en lijkt hij sprekend op zijn beroemde vader. Dezelfde lijnen in het gezicht, hetzelfde kapsel én hij lijkt zelfs de spiergenen te hebben geërfd.

Op social media verrast Joseph zijn volgers keer op keer met indrukwekkende foto’s van zijn afgetrainde lichaam, precies zoals zijn vader vroeger deed. Maar zijn uiterlijk is niet het enige waarbij Joseph op hem lijkt…

Joseph wil ook acteur worden

Zijn droom is namelijk om acteur te worden. ,,Acteren is altijd iets geweest waar ik van heb gehouden”, vertelde hij onlangs in Daily Mail. Om zijn droom waar te maken, volgt Joseph nu lessen. ,,Sinds ik bijna vier jaar geleden in deze acteerles stapte, ben ik verliefd geworden op het lezen van scripts, monologen en filmscènes. Dus de passie ervoor blijft maar groeien.”

En buiten de vele foto’s op zijn Instagram waarbij hij zijn afgetrainde lijf laat zien, plaatst hij zo nu en dan ook foto’s met Schwarzenegger. De band tussen vader en zoon lijkt dan ook heel hecht.

Meer DenD