Gek op écht alle dieren

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Freek Vonk, wie kent hem niet? De man die liefde voelt voor iedere diersoort die bestaat op deze wereld. Niets is hem te gek en hij weet zijn spannende verhalen enthousiast over te brengen op de kijker. Ook afgelopen week… Freek had namelijk wat last van twee plekjes op zijn been en besloot langs het ziekenhuis te gaan, vertelt hij op Facebook. Daar bleek dat er twee larven in zijn been wonen. Een klein souvenir van zijn reisje naar Belize. De gaatjes zijn luchtgaatjes voor de beestjes. Walgelijk? De meeste mensen vinden van wel, maar Freek vindt het helemaal geweldig, blijkt uit zijn Facebook-post:

 

‘Ik ben helemaal gek op parasieten en ik vind het eigenlijk best kicken! Maar ik ga ze niet laten zitten, we hebben zojuist wat vaseline op de huid gesmeerd en in de komende 24 uur moeten deze 2 kleine verstekelingen tevoorschijn komen. Die gaatjes die je ziet, dat zijn hun luchtgaatjes. En door de vaseline krijgen ze geen adem en kruipen ze naar buiten!
En dan zal ik ze natuurlijk ook even aan jullie laten zien!’

 

Benieuwd naar het hele verhaal? Dat is hieronder te lezen. We weten niet hoe het met jullie zit, maar stiekem zijn we toch erg benieuwd wanneer die twee naar buiten komen…

 


Tekst: Rebecca Freeling

Tags

BELIZEDIERENDIERENLIEFHEBBERENTHOUSIASTFACEBOOKFREEKFREEK VONKGEWELDIGLARVENNAAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck