Geldnood? Gordon zet penthouse ook te huur

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Het penthouse van Gordon in Amsterdam staat al een tijdje te koop. Nu is het luxe optrekje ook te huren, weet de website Bekende Buren.

Gordons penthouse staat te koop voor bijna 3 miljoen euro. Volgens Bekende Buren is er tot op heden geen koper komen opdagen, dus probeert Gordon het optrekje nu te verhuren. De nood lijkt hoog, want hij vraagt een huurprijs van maar liefst €7.500 per maand en een waarborgsom van €10.000.

Mislukte comeback

De comeback van Gordon draait uit op een fiasco. De valse noten van de zanger voorafgaande van de presentatie van het album doen hem de das om. Gordon stopt met de promotiecampagne voor zijn nieuwe album en de concerten in een aantal grote zalen in juni zijn geannuleerd. Het geld zou hierdoor natuurlijk niet rijkelijk binnenstromen. Misschien helemaal niet zo gek dat hij genoodzaakt zijn penthouse moet verhuren. Wel zou hij op zoek zijn naar een tijdelijke huurder. Wellicht heeft hij nog de hoop het penthouse te verkopen.

Penthouse

Wat krijg je dan voor dat gigantische huurbedrag? Een penthouse met een oppervlakte van 248 vierkante meter met vier kamers, waaronder drie slaap- en één badkamer. De masterbedroom heeft een eigen badkamer. Er is een luxe keuken met alles erop en eraan en natuurlijk kan een prachtig dakterras met prachtig uitzicht niet ontbreken.

Tags

GORDON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck