Geldproblemen zorgen voor spanningen in relatie Harry en Meghan

Spanningen in relatie Harry en Meghan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Terwijl prins Harry en Meghan Markle zich niet druk lijken te maken over het besluit van koning Charles om hun laatst overgebleven huis in Engeland te verlaten, geloven hun vrienden dat het paar veel meer van streek is dan ze laten blijken. Sterker nog: Harry en Meghan zouden geldproblemen hebben waardoor er spanningen in hun relatie zijn ontstaan.

Harry en Meghan hebben zeker een hoop geld verdiend sinds ze afstand hebben gedaan van hun officiële koninklijke taken en naar Amerika zijn verhuisd. Ze maakten een deal met Netflix en met Spotify, naar verluidt zo’n 100 miljoen en 25 miljoen dollar waard. En hoewel ook Harry’s boek Spare een bestseller is, is de winst ‘misschien niet genoeg’ om hun dure levensstijl te behouden.

Hollywoodleven

Meghan wil het ‘Hollywoodleven’, vertelde Tom Bower, bekend van het boek ‘Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors’, al eerder. ,,Haar grote verbazing en teleurstelling was dat prins Harry heel weinig geld had”, zei hij in een interview met GB News. Volgens de auteur is Meghan geobsedeerd door geld. ,,Ze dacht dat hij honderden miljoenen, of zelfs een miljard waard zou zijn. Maar niets was minder waar. Dat verschil probeert ze nu goed te maken met Netflixdocumentaires en boekdeals.”

‘Harry hoefde nooit aan geld te denken’

Ook Harry is gewend om een luxeleven te leiden. ,,Toen Harry koninklijk was, ging hij massaal winkelen, glamoureuze vakanties maken en voor iedereen drankjes en eten kopen in dure Londense restaurants”, vertelt een insider aan RadarOnline. ,,Charles financierde alles, dus Harry hoefde niet aan geld te denken.”

Spanningen

Dat het paar nu wél moet nadenken over het geld dat ze uitgeven, zou voor spanningen in hun relatie hebben gezorgd. Harry en Meghan zouden hebben gehoopt dat Charles langs zou komen en hen financiële hulp zou bieden. ,,Ze hadden nooit gedacht dat ze volledig zouden worden afgesneden”, aldus de insider.

‘Smakeloos’

Daarom bedenken Harry en Meghan steeds nieuwe manieren om geld te verdienen, zoals de livestream van de therapiesessie van Harry. Fans konden de volledige sessie die Harry met een trauma-expert had online volgen, maar moesten dan wel een behoorlijk bedrag betalen: 35 dollar.

,,Harry’s doel is om therapie te promoten als een manier om mensen te helpen met psychische problemen. Maar geld vragen om te kijken is smakeloos”, aldus de bron, eraan toevoegend dat het ‘slechts een voorbeeld is van hoe laag hij zal gaan om geld te verdienen’.

Tags

HARRY EN MEGHANMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck