Geliefden niet veilig voor André!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Molly Baas

André Hazes Jr. heeft een heleboel te vertellen! Monique, Roxeanne en Rachel worden alle drie eens flink besproken door Dré, goed en slecht. Hij spreekt zonder filter over wat zijn mening over al het drama is. Dat deed hij in het programma 24 Uur Mandekking met oud-hockeysters Naomi van As en Ellen Hoog.

Onder het genot van een biertje vertelt André over hoe zijn relatie met Monique in vlagen gaat, waarmee hij bedoelt dat ‘het altijd extreem goed of extreem slecht gaat’. En als het slecht gaat tussen de twee, willen ze ook niks meer met elkaar te maken hebben.  ,,Monique heeft veel geduld. Ik ben moeilijk hoor. Dat merken buitenstaanders alleen nooit. Ik ben voor iedereen heel open en een flirt. Maar, ik zou nooit een andere vrouw aanraken.”

Wanneer de sportsters vragen of hij een slippertje heeft gemaakt bij Monique, zegt hij dat hij het niet eens zou durven. Hij grapt dat hij bang is voor wat Mo’ hem zou aandoen.

Rachel

De meiden vragen hem natuurlijk ook naar de hereniging met zijn moeder Rachel en dan voelt de sfeer toch iets serieuzer aan. ,,Ik word snel boos en dat kwam door het gemis in mijn leven. Dus daarom heeft Monique mijn moeder gebeld en gevraagd of ze haar excuses kon aanbieden. En mijn moeder heeft haar die kans gegeven.”
André vindt dat Rachel hem en Monique slecht heeft behandeld in de tijd voor en tijdens de familieruzie. Rachel kon het niet hebben dat er een leeftijdverschil van 16 jaar tussen haar zoon en zijn liefde zat en dat resulteerde in elkaar drie jaar niet spreken.

,,Ik heb haar voor de verzoening één keer gezien, een half jaar daarvoor. Toen heb ik mijn kind meegenomen, want die had ze nog nooit gezien. Wel via Instagram: Ik postte iedere dag wel op Instagram wat over hem, zodat zij zijn groei kon zien. Ik wist dat mijn moeder zo meekeek.  Dat had ik in mijn hoofd zitten.”

Roxeanne

Maar allebei waren ze te koppig om het goed te willen maken. Dat is nog steeds het geval in de ruzie tussen hem en Roxeanne, die dezelfde mening had als haar moeder over André’s relatie’s, ,,Mijn zus en ik hebben gewoon niet zo’n behoefte aan elkaar. We hadden alleen elkaar als kinderen, maar toen we ouder waren merkten we dat we niet door een deur kunnen.”

 

Tags

ANDRÉ HAZESMONIQUE WESTENBERGRODDELSROXEANNE HAZESVRIEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck