Geluidsopname buren: Boris Johnson en jonge vriendin Carrie liggen overhoop

||Boris
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

De ruzie tussen de toekomstig nieuwe premier van Groot-Brittannië Boris Johnson en zijn aantrekkelijke (en jonge) vriendin Carrie Symonds was zo luidruchtig dat de buren de rel hebben opgenomen en ook de politie hebben gebeld.

Volgens de buren hoorden ze een vrouw schreeuwen gevolgd door gebonk en gestommel. ,,Ga weg van me we“, ,,Ga uit mijn flat“, hoorden de buren Symonds, dertiger, beeldschoon en onderdeel van Johnsons politieke team, gillen in het Victoriaanse huis in Londen waar ze tijdelijk een appartement bewonen. ,,Ga weg“, schreeuwde Carry herhaaldelijk. Het antwoord van Johnson was ‘NO‘.

De conservatieve politicus, die vorig jaar zijn vrouw Marina Wheeler verliet, en een relatie startte met de jonge blom, deed ook een duit in het zakje. ,,Get off my fucking laptop“, beet Johnson zijn geliefde toe.

De blonde Symonds, ook op tape bij de buren, wond zich op dat Johnson kennelijk op de bank had geknoeid met rode wijn: ,,Het maakt je allemaal niets uit omdat je bent verwend. Je hebt geen besef van geld.”

Volgens de buren was de ruzie, het geschreeuw en het gestommel zo erg dat het wel leek alsof het huis heen en weer bewoog.

De Londense politie bevestigde dat de buren in de nacht van donderdag op vrijdag om 00.24 uur alarmnummer 999 hadden gebeld omdat ze zich zorgen maakten over het lot van de buurvrouw.

Als Johnson wordt verkozen tot premier van Groot-Brittannië was het tot vrijdag de bedoeling dat vriendin Carrie ook Downingstreet 10 zou gaan bewonen.

 

Tags

BORIS JOHNSONCARRIE SYMONDSLONDENPOLITIEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck