‘George Michael was al poosje gestopt met leven’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Sinem Toprak

Fadi Fawaz, de ex-vriend van George Michael, beweert over de overleden popster dat hij ten minste vier zelfmoordpogingen heeft ondernomen.

Op meerdere sociale mediakanalen zou Fadi intieme details over het leven van George hebben prijsgegeven. ,,Hij wilde zo graag dood, hij heeft het vier keer geprobeerd. Ik denk dat hij een poosje terug al gestopt is met leven, omdat iedereen altijd maar iets van hem wilde om wie hij was en wat hij deed.” Ook beweert Fadi dat George zichzelf 25 maal met een mes gestoken heeft.

Bang

Fadi was degene die George uiteindelijk dood aantrof in zijn huis. ,,Ik dacht meteen aan zelfmoord toen ik hem zo zag liggen. Hij wilde dat zo graag en was zo depressief. Ik smeekte hem altijd om te stoppen met het nemen van GHB, omdat ik bang was dat het zijn dood kon worden. Ik heb hem een tijdlang elke ochtend laveloos aangetroffen in zijn stoel bij de open haard en was elke keer bang dat hij dood was.’’

Woedend

Het is niet de eerste keer dat Fadi zijn toevlucht zoekt tot sociale media om zijn ongenoegen te uiten over de hele situatie met zijn ex-vriend George. Eerder deze maand ontplofte hij op Twitter nadat het bleek dat George hem niets van zijn miljoenenerfenis had nagelaten. Ook weigert hij te vertrekken uit het huis van George in het centrum van London.

Tags

EX-VRIENDGEORGE MICHAELZELFMOORDPOGING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck