Geraldine Kemper had bijna burn-out

Geraldine Kemper
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het werd Geraldine Kemper bijna te veel. Twee jaar geleden trok de BNN-presentatrice aan de bel, en nam meer rust.

Gelukkig voor Geraldine nam BNN haar heel serieus. Ze ging namelijk enorm opzien tegen reizen. En dat moet ze vaak voor programma’s zoals Spuiten en Slikken en BNN op Reis. “Soms moet je weer even op je basis zijn om te beseffen hoe leuk het is om weg te gaan”, zegt ze tegen VIVA.

Thuis

En thuis zijn is juist wat ze niet meer deed. “Ik merkte dat ik echt tegen die reizen opzag. Die zomer ging ik naar Peru, daarna moest ik draaien voor Spuiten en slikken, daarna weer veertig dagen weg en toen ik terugkwam, moest ik door naar Oostenrijk.”, vertelt Geraldine. Gelukkig vond de omroep het niet erg dat de presentatrice het een tijdje rustiger aan wilde doen.

BNN-collega Sophie Hilbrand heeft tegen Geraldine gezegd dat ze goed voor zichzelf moet zorgen. Zelf heeft Hilbrand namelijk ervaring met het krijgen van een burn-out. In 2012 kreeg ze een kind, maar wilde gelijk daarna weer aan het werk. Ze heeft een programma gemaakt over de moeilijke periode namelijk ‘Sophie in de Kreukels’.

Andere BN’ers die ooit een burn-out hebben gehad zijn onder andere Karin Bloemen, Huub Stapel, Alex Klaasen en Winston Gerschtanowitz.

Tags

BNNBURN-OUTGERALDINE KEMPERSOPHIE HILBRAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck