Gerard Cox bedankt voor persoonlijk afscheid Willibrord Frequin

Gerard Cox neemt geen afscheid van Willibrord
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Gerard Cox heeft er geen behoefte aan om afscheid te nemen van de ernstig zieke voormalige KRIO-coryfee Willibrord Frequin. De twee kennen elkaar van het tv-programma Beter laat dan nooit.

De andere twee reisgenoten Barrie Stevens en Peter Faber willen wel persoonlijk afscheid nemen van de geruchtmakende tv-reporter die waarschijnlijk niet meer lang te leven heeft.

Wat er precies is voorgevallen tussen Gerard Cox en Willibrord Frequin is niet helemaal duidelijk.

Acteur Peter Faber denkt dat het te maken heeft met het dominante gedrag van Frequin tijdens de tv-reizen, zo meldt hij aan De Telegraaf. Volgens Faber zou Cox zich aan Frequin hebben geërgerd omdat Frequin de ‘entertainer’ uithing tijdens de reizen met presentatrice Katja Schuurman.

Het management van Cox maakt in de krant in ieder geval duidelijk dat er geen enkele behoefte bestaat aan persoonlijk contact. Frequin lijdt aan de Ziekte van Parkinson.

Het trio Frequin, Faber en Stevens reisde onder meer naar Azië en Zuid-Amerika. Ook tijdens deze wereldreizen kampte Frequin met kwaaltjes en moest hij bij tijd en wijle worden opgeknapt in een ziekenhuis.

Tags

BARRIE STEVENSKATJA SCHUURMANKROPETER FABERWILLIBRORD FREQUIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck