Gerard Joling afgebrand door fans na etentje Rachel Hazes

Door: Charlotte Wijnen
15-10-2021

Gerard Joling is flink afgebrand door fans nadat hij een foto met Rachel Hazes heeft geplaatst. De twee gingen samen uiteten, iets wat niet gewaardeerd wordt door zijn volgers. ,,Die is gek om met zo’n vrouw te gaan eten!”

Volgers boos op Gerard

,,Gezellig met Rachel Hazes een hapje eten”, schrijft Gerard onder de foto met Rachel. De nieuwe vriendschap wordt echter niet gewaardeerd door zijn volgers.

Bijna elke volger reageert negatief op het kiekje. ,,Van Rachel slaat je bier dood, de wijn wordt zuur en de sla wordt slap. Maar eet smakelijk Geertje”, reageert een volger. En een ander: ,,Je wilt niets meer met Gordon te maken hebben omdat hij zoveel fantaseerde. Hoe kan je dan in godsnaam met haar gezien willen worden?”

Een aantal van zijn volgers zegt Gerard zelfs te gaan ontvolgen vanwege de foto met Rachel. ,Jou ga ik ontvolgen, waait ook met alle winden mee!”

Gepraat over André

Gerard zou met Rachel hebben gepraat over de situatie rondom haar zoon André Hazes. ,,Ik heb zijn moeder gesproken en ik denk dat hij gewoon even een paar maanden helemaal rust moet hebben. Rust tussen zijn oren”, zei hij bij de Cooke en Verhulst show.

Meer DenD