Gerard Joling blundert op podium: ‘Kent eigen nummer niet’

Gerard BLUNDERT gigantisch op podium. Dronken?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gerard Joling blunderde gisteren behoorlijk tijdens zijn optreden bij talkshow Beau. Gerard zong uit de maat en vergat de tekst van zijn eigen nummer. ,,Gelukkig was het playback.”

Gerard Joling was gisteren te gast bij de talkshow van Beau van Erven Dorens en zong zijn nieuwe nummer. De zanger hoefde niet live te zingen, maar ook playbacken ging hem niet goed af.

‘Gelukkig was het playback’

Kijkers delen de beelden van het optreden op social media. ,,Gerard vergeet meteen al mee te zingen en zingt vervolgens compleet uit de maat”, schrijft een kijker op Instagram. ,,Gerard kent de tekst van zijn eigen nummer niet en moet constant op het scherm kijken voor de woorden. Gelukkig was het playback, anders was het echt feest.”

Blunder

Ook op X wordt er gelachen om de blunder van Gerard. ,,Je album Dit Ben Ik noemen en vervolgens je eigen nummer heel slecht playbacken”, schrijft een kijker. En een ander: ,,Volgens mij gaat Gerard Joling hier helemaal de mist in met zijn nieuwe liedje. Zo slecht.” Het optreden van Gerard wordt zelfs ’triest’ genoemd. ,,Niet live kunnen optreden… Zag er triest uit.”

‘Egoïst’

Kijkers hebben niet alleen commentaar op zijn optreden, maar ook op de uitspraken die Gerard deed in de talkshow. ,,Wat is Gerard Joling toch een grote egoïst. ‘Ik stem, want ik ben bang dat ze aan mijn geld komen.’ Jij hebt genoeg om tot je dood riant te kunnen leven. Lekker niet denken aan al die mensen die in armoede leven. Ikke, ikke, ikke en de rest kan…”, schrijft een kijker. Een ander is het daarmee eens. ,,Wat erg als jij meer belasting moet betalen, jij kunt het tenminste betalen! Er zijn veel gezinnen die letterlijk hun kinderen nauwelijks te eten te kunnen geven. Zeur niet zo man, ga fijn emigreren dan!”

Tags

GERARD JOLING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck