Gerard Joling denkt aan maagverkleining

Gerard Joling is niet blij met zijn lichaam! In een post op Instagram noemt hij zichzelf een ‘oude pedaalemmer’.

Pedaalemmer

In het filmpje dat hij gisteren op Instagram postte is te zien dat hij in de sportschool staat. Hij staat al lang op de hometrainer, maar heeft pas 620 calorieën verbrand. ,,Twee wijntjes en een bitterbal en ik ben weer voor janlul geweest”, zegt de zanger. ,,Het is niet te geloven. Ik ben net een oude pedaalemmer. Als je op mijn tenen gaat staan schuif ik er van alles in.”

Gerard vertelt dat hij de hele dag trek heeft en dat hij dat niet leuk vindt. Zo raakt hij nooit de kilootjes kwijt! ,,Ik zit er toch wel eens aan te denken aan misschien een maagband, maagverkleining of totaal op rantsoen. Ik weet het ook niet meer.” Hij sluit het filmpje af met de tekst: ,,Maar ik lust nu wel een brood, van kap tot kap.”

Gerard Joling (58) worstelt al jaren met zijn gewicht. Hij probeert altijd af te vallen, maar meestal komen de kilo’s er ook weer aan. Toch weet hij dat hij niet moet zeuren, want hij ziet er nog goed uit voor zijn leeftijd.