Gerard Joling doet opvallende bekentenis over drankgebruik

Gerard open over drankgebruik
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gerard Joling was op hetzelfde moment op Curaçao als zijn collega Tino Martin. Op dat moment kreeg Tino een hoop negativiteit over zich heen vanwege zijn vermeende drankgebruik op het podium. Gerard heeft nu ook een bekentenis over zíjn drankgebruik gedaan…

Op oudejaarsavond gaf Gerard net als Tino een optreden op Curaçao. De bezoekers waren echter niet te spreken over Tino. In een gesprek dat terecht is gekomen bij Juicechannel klaagt een bezoeker over het optreden. ,,Tino was dronken niet normaal”, schreef de bezoeker. ,,Hij was niks aan. Zong alleen Engels en liedjes van anderen. Hij kon amper lopen.”

Drankgebruik

Wat vindt Gerard, die op dat moment op dezelfde plek was, van het drankgebruik van Tino? ,,Wat een ander doet, moet een ander doen”, zegt Gerard in gesprek met weekblad Weekend. ,,Ik ga een aap geen klimmen meer leren. Als mensen denken dat ze het goed doen…”

Bekentenis

Vervolgens doet hij een opvallende bekentenis over zijn eigen drankgebruik. Hoewel hij naar eigen zeggen nog nooit in beschonken toestand op een podium heeft gestaan, bekent hij wél dat hij vaak een borreltje drinkt. ,,En ook weleens te veel”, aldus Gerard. ,,Maar dat doe ik dan na een optreden of ergens anders, maar nooit ervoor. In mijn geval betalen mensen daarvoor gewoon te veel geld voor een optreden. Ik moet netjes blijven.”

Tags

Gerard JolingTino Martin

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie