Gerard Joling haalt flink uit naar ‘jaloerse’ Gordon

Gerard Joling
Door: Lies Jansen
04-05-2021

De vriendschapsbreuk tussen Geer & Goor blijft niet onopgemerkt. Gerard Joling heeft ‘op de gevoelige plaat’ wederom een flinke sneer uitgedeeld aan zanger Gordon Heuckeroth. De 61-jarige zanger is zichtbaar geïrriteerd over de samenwerkingen met Gordon in het verleden.

‘Altijd een strijd’

,,Als ik erin moest, dan moest hij er ook weer in”, begint Gerard te vertellen over de samenwerkingen met Gordon. Gerard en Gordon waren een lange tijd een gouden duo. Ze presenteerden de één na de andere programma’s. Volgens Gerard was het voor Gordon altijd een strijd. ,,Hij begon altijd als eerste als het programma begon (…) Het was altijd een strijd.” 

Jaloezie

Deze strijd komt met name door de jaloezie van Gordon. ,,Ik heb altijd gemerkt dat hij een soort van jaloers is geweest”, aldus Gerard. Maar volgens Gerard is dit helemaal niet nodig. Gordon is namelijk acht jaar jonger ,,en heeft toch ook een mooie carrière?”, aldus Gerard. 

Eerdere sneer

Het is niet de eerste sneer die Gerard uitdeelt aan Gordon. Zo gaf Gerard eerder aan helemaal klaar te zijn met de houding van Gordon. Volgens de 61-jarige zanger heeft zijn voormalige collega en boezemvriend altijd ruzie met iedereen. 

Meer DenD