Gerard Joling haalt uit naar ‘valse’ Genee

Gerard Joling
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Gerard Joling en Wilfred Genee hebben het met elkaar aan de stok door een uitspraak van Genee. Wilfred beweerde iets over de zanger en dat pikt Gerard niet. Nu laat Gerard zich negatief uit over de VI-ster.

Leugen

Wilfred Genee beweerde in juni dat Gerard Joling werd verwacht in Veronica Inside. ,,Hij (Joling, red.) zou eigenlijk in de laatste uitzending komen als Wesley Sneijder er is, toen zou hij de week ervoor komen en nu zegt hij dat hij geen tijd heeft. Maar hij zit de hele dag te eten in zijn tuin”, aldus Wilfred Genee. Volgens Gerard klopt daar echter niets van. De zanger zegt in gesprek met Privé TV: ,,Dat is absoluut niet waar. Ik wil dat wel even rechtzetten. Dat is ook weer Wilfred. Hij kan een tikkie vals zijn. Het zit namelijk zo. Ik zei: ik kom met een plaat uit en ik zou het heel erg leuk vinden om dat nog een keer bij jullie te doen, is dat oké?”

‘Storm in glas water’

Uiteindelijk werd Gerard naar eigen zeggen op het laatste moment afgezegd omdat ze in de laatste uitzending liever Wesley Sneijder te gast hadden. In een eerdere uitzending komen, paste niet in zijn schema. ,,Uiteindelijk werd ik tweede keuze. Wat kan mij het nou schelen dat Wesley Sneijder in het programma zit? Dat vind ik alleen maar hartstikke leuk. Ik had daar makkelijk het liedje kunnen doen, maar uiteindelijk is het hele programma niet doorgegaan.” Volgens de zanger is niet eerlijk dat Wilfred beweert dat hijhet op het laatste moment afzei. ,,Het was een storm in een glas water, maar ik heb het nu wel rechtgezet. Pas op, hè, Genee.”

Tags

GERARD JOLINGUITSPRAAKWILFRED GENEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck