Gerard Joling heeft buik vol van Gordon

Gerard Joling
Door: DitjesDatjes
02-03-2018

Zanger Gerard Joling overweegt naar aanleiding van Gordons biografie te stoppen met het geplande tv-programma Geer en Goor.

,,We zijn gevraagd deze zomer een programma te maken, maar ik denk erover dat af te laten glijden”, aldus Jollng.

De beschuldigingen van Gordon gaan Joling en vooral zijn moeder veel te ver. ,,Je kunt niet zomaar overal maar roepen met wie je het doet of waarom je het doet. Er zijn ook zoveel positieve dingen gebeurd, waarom schrijf je daar dan niet over?”

,,’Als je met deze man omgaat hoef je voorlopig niet meer te komen”’, hoorde Joling van zijn moeder. ,,Het zou kunnen dat ik naar haar luister.”

Volgens ‘Geer’ is ‘Goor’ te ver gegaan in zijn biografie. Joling gaat geen boek over zijn eigen leven schrijven. ,,Je moet rekening houden met je familie. Mijn moeder zegt, alsjeblieft kind, doe het niet. Je hebt het niet nodig. Ik denk wel dat ik eerlijker zou zijn.”

Joning zegt ‘mededogen’ te hebben met Gordon. ..Hartstikke jammer, totaal geen onenigheid gehad. Het overviel mij gewoon. Je kunt niet zo maar alles roepen. Ik heb mededogen.”

 

 

 

Meer DenD