Gerard Joling: het wordt tijd voor Loden Leeuw

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

AMSTERDAM – Gerard Joling heeft al heel wat prijzen gewonnen, maar een Loden Leeuw ontbreekt nog. De zanger en presentator zou zich dan ook helemaal niet schamen als hij de prijs voor de irritantste bekende Nederlander in een commercial wint. “Als ik win, geef ik een heerlijk feest”, kondigde Gerard aan in RTL Boulevard.

“Dit is de vierde of vijfde keer al dat ik genomineerd ben”, vertelde Gerard, die al heel wat producten aanprees. Dit keer levert de reclame die hij opnam voor Lidl Gerard mogelijk de titel irritantste BN’er op. “Het wordt nu wel eens tijd dat ik hem win.”

Gerard krijgt concurrentie van zijn collega-Topper René Froger, die reclame maakt voor Eyelove, en André Hazes, die Essent aanprijst. Joling snapt wel waarom veel BN’ers wat bijverdienen met commercials. “Natuurlijk doe je het voor het geld”, aldus de zanger, die “zeker” een huis heeft kunnen kopen van zijn schnabbels.

Foute kleding

Wat Gerard niet begrijpt, is dat André is genomineerd. “Dat vind ik een enige commercial.” Zijn eigen nominatie en die van René dan weer wel. “Ik ben te enthousiast met foute kleding en een beetje onverstaanbaar op het eind. En het is niet dat René niet leuk is, maar René kan niet acteren.”

Gerard denkt dat hij ook dit keer naast de Loden Leeuw, een prijs van consumentenprogramma RADAR, grijpt. “Volgens mij win ik niet, maar ik zou het enig vinden.”

 

BuzzE

 

 

Tags

GERARD JOLINGLODEN LEEUWRECLAME

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie