Gerard Joling klaar met Gordon: ‘Agressief gedrag’

Gerard Joling
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Gerard Joling is er klaar mee. De vriendschap tussen hem en Gordon lijkt nu echt voorbij. De ruzie rondom Gordon’s hondje Toto bereikt kookpunt en Gerard is het nu echt zat, laat hij weten.

De nieuwe viervoeter van Gordon zorgt voor een hoop ophef. Gordon werd teruggefloten door de Dierenbescherming en werd beschuldigd van dierenmishandeling. Ook Gerard was het oneens met Gordon’s keuze om een hondje te nemen en liet zich er hard over uit.

Advocaat

Gerard’s opmerkingen over de hond schoten bij Gordon dusdanig in het verkeerde keelgat dat hij besloot een advocaat in te schakelen.

Bij RTL Boulevard reageert Gerard nu op de rellen rondom Toto en de ruzie met Gordon.

,,Eigenlijk zou ik moeten zeggen: ik praat er niet meer over, maar hij was als een wesp gestoken”, reageert Gerard. ,,Het maakt mij geen bal uit. Laat hem lekker genieten van dat hondje.”

Doorgefokt

Gordon’s opmerking dat niet hondje Toto, maar Gerard ‘doorgefokt’ zou zijn pikt Gerard niet.

,,Over doorgefokt gesproken, mijn vader en moeder zijn twee heel gezonde mensen. Die hebben drie kinderen gekregen”, aldus Gerard. ,,Ik heb gelukkig nog heel goed contact met deze doorgefokte mensen. Dat kunnen we van Gordon natuurlijk niet zeggen, die heeft met iedereen ruzie. Dat is hartstikke jammer.”

Gerard kan het niet laten Gordon een steek onder water te geven. ,,Verder wens ik Gordon alle goeds, geniet van je hondje. En vooral van je karakter.”

Agressief

De zanger geeft aan in een bepaalde zin medelijden met zijn voormalige beste vriend te hebben.

,,Ik ben op helemaal niemand boos. De reden dat hij zo ongelooflijk agressief is, zegt meer over hemzelf”, aldus Gerard. ,,Ik heb zo veel andere leuke dingen aan mijn hoofd, ik heb tenminste échte vrienden om me heen. Ik heb ook nooit met iemand in deze business oorlog of ruzie. Die man heeft altijd met iedereen bonje of ruzie en klaagt iedereen aan en is woest. Als hij kwaad is, laat hem dat lekker zijn. (…) Ik heb mededogen met deze man en dat weet ‘ie ook.”

Tags

GERARD JOLINGGORDONHONDJETOTO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck