Gerard Joling: ‘Laat Gordon zo lang mogelijk wegblijven!’

Gerard Joling
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gerard Joling is maar al te blij dat Gordon naar Dubai emigreert. Wanneer hij het nieuws hoort begint hij spontaan te juichen. ,,Wat een fantastisch nieuws!”

Haat-liefdeverhouding

Ooit waren ze het gouden tv-duo, maar de haat in hun haat-liefdeverhouding heeft uiteindelijk toch de overhand gekregen.

Gordon heeft ervoor gekozen Nederland achter zich te laten en een nieuw leven te beginnen in de zandbak, iets wat Gerard nog helemaal niet wist. Meteen begint hij te juichen. ,,Naar Dubai?”, reageert hij blij verrast op NH Radio. ,,Laat hem daar zo lang mogelijk blijven!”

Ook voor vele anderen is Gerard blij. Hij denkt dat heel Nederland klaar is met Gordon. ,,Dit is toch fantastisch nieuws voor het Nederlandse volk!”

‘Bij het grof vuil gezet’

Het stel had pasgeleden flinke ruzie over Gordon’s nieuwe hondje Toto. Volgens Gerard had Gordon vaker huisdieren waar hij nooit tijd aan besteedde. ,,Dit is toch al het vierde hondje wat Gordon heeft? Dan is hij het straks weer zat en dan… Maar goed, hij moet het zelf weten.”

Die uitspraken schoten bij Gordon volledig in het verkeerde keelgat. ,,De juiste keuze gemaakt om voor goed afstand van Gerard te doen. Als ik iemand terecht bij het grof vuil heb gezet, is hij het wel”, zei de furieuze Gordon.

Geen verzoening

Een kans op verzoening zit er niet meer in. Hans Klok probeerde de twee nog nader te brengen tot elkaar, maar zonder resultaat. In een interview met ‘De Telegraaf’ zei Hans dat de ruzie ‘helemaal nergens over gaat’ maar dat de heren wel echt klaar zijn met elkaar.

Tags

GERARD JOLINGGORDONGORDON HEUCKEROTHHANS KLOK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck