Gerard Joling onthult: ‘Ik had seks met politici’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Gerard Joling houdt wel van een beetje actie onder de lakens. Dat is al lang bekend, want eerder onthulde de zanger dan hij met 4500 mensen, waarvan minder dan 10 vrouw, seks heeft gehad. Onder die duizenden mensen zitten naar eigen zeggen ook een paar politici.

Thierry

In het programma Hoge Bomen op SBS6 begon presentator Jeroen van der Boom over dat enorme aantal mensen met wie Gerard het bed heeft gedeeld. Gerard zei vervolgens: ,,Daar zaten ook politici tussen ja, dat is echt zo. Dat gaan de mensen nog wel een keer lezen, dat ga ik nu nog niet vertellen.” Het is voor alle nieuwsgierige fans van Gerard te hopen dat de zanger snel zijn droom waar maakt en een biografie schrijft over zijn leven, waarin hij onthult met wie hij allemaal onder de lakens is gedoken.

Een politici met wie hij ieder geval een goede band heeft is Thierry Baudet. Met hem heeft Gerard een aantal keer gezonden, want Baudet blijkt een goede pianospeler te zijn. ,,Sindsdien drinken we af en toe een wijntje.”

Discutabel

De berekening van 4500 bedpartners is wel enigszins discutabel. Dat betekent namelijk dat Gerard, als hij vanaf zijn 16e seksueel actief was, iedere week meerdere nieuwe bedpartners moet hebben gehad. In al die jaren heeft hij ook 10 jaar een relatie gehad met Wino. Als hij in die jaren niet is vreemdgegaan en ze een monogame relatie hadden, gaat het wekelijkse gemiddelde van nieuwe bedpartners nog verder omhoog.

Tags

BEDPARTNERSGERARD JOLINGHOMOSEKSUEELPOLITICISEKSTHIERRY BAUDET

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck