Gerard Joling ontkent botoxgebruik: ‘Ik heb goede crèmes!’

Gerard staat stijf van de botox
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gerard Joling heeft moeite met ouder worden, maar heeft naar eigen zeggen nog nooit botox gebruikt. ,,Nee, ik heb goede crèmes!”

Hoewel niet iedereen het zal geloven, is Gerard Joling al een aantal jaren de zestig gepasseerd. Hij probeert er dan ook alles aan te doen om de veroudering tegen te gaan. ,,Ik sport vijf keer per week”, zegt Gerard in gesprek met weekblad Weekend. ,,Maar je houdt de zwaartekracht niet tegen. Als ik foto’s van 20 jaar geleden zie, schrik ik me lam.”

‘Ik heb goede crèmes’

Veel BN’ers zijn niet vies van een spuitje hier en daar. Gaat Gerard ook zo nu en dan naar de dokter om zijn gezicht jong te houden? ,,Of ik botox gebruik? Nee, ik heb goede crèmes”, antwoordt hij. ,,Veel natuurdingetjes, variërend van kruidnagelcrème tot brandnetelthee.”

Verder leeft Gerard naar eigen zeggen gezond. ,,Dus goed slapen, lekker in je vel zitten, een beetje redelijk gezond eten en af en toe eens een flinke borrel drinken. Dan kom je al een heel eind.”

Niet eerlijk over botoxgebruik?

De uitspraken van Gerard zijn behoorlijk opvallend te noemen, omdat hij eerder dit jaar nog vertelde dat hij wél botox gebruikt. ,,Maar dat moet je ook zó minimaal doen”, zei hij. De zanger vertelde toen dat een goede arts belangrijk is. ,,Ik zie soms mensen waarvan ik denk: wat heeft die nou laten doen? Ik ben daar heel voorzichtig mee.”

‘Ik verf mijn haar niet’

Ook is het veel mensen opgevallen dat Gerard geen grijze haren heeft. Verft hij zijn haar? ,,Mijn haar verf ik niet. Ik spoel het af en toe en daardoor houd ik mijn grijze flanken”, antwoordt hij. Wel heeft Gerard al vijf haartransplantaties ondergaan, iets wat hij ‘uiterst pijnlijk’ noemde. ,,En ik heb nu een enorm lelijk litteken over de breedte van mijn achterhoofd.”

Tags

GERARD JOLING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck