Gerard Joling over Ruud de Wild: ‘Ontzettend kinderachtig’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Gerard Joling, die te gast was bij Frank Dane zijn radioshow op 538, geeft reactie over zijn telefoonruzie met Ruud de Wild. De radio-dj had stiekem hun telefoongesprek opgenomen en volgens Joling was er veel geknipt en geplakt…

Gerard werd gedwongen om telefonisch zijn excuses aan te bieden omdat hij Ruud “onfris” heeft genoemd. Ruud reageert fel op Joling, noemt hem onder andere een ‘onbetaalbare klootzak’ en laat duidelijk merken gekwetst te zijn door zijn opmerking.

‘Veel bewerkt’

Bij Frank Dane in zijn show komt Joling er op terug en vertelt dat hij zijn excuses helemaal niet wilde maken. ,,Die man heeft er zo hysterisch op gereageerd”, zegt hij over Ruud. Volgens Gerard heeft Ruud zijn excuses wel aanvaard maar zegt dit uit het fragment geknipt te hebben. Volgens Joling is er nog veel meer bewerkt aan hun telefoongesprek. ,,Ontzettend kinderachtig, laat lekker gaan”, vindt de zanger.

Ruud noemt Gerard een ‘leugenaar’. Aangezien Joling vóór zijn ‘onfris’-opmerking bij de Wild in de studio zijn nieuwe plaat heeft gepromoot en de radio dj complimenteerde dat hij er zo goed en juist wel fris uit zag. ,,Wat een fantast”, aldus Ruud.

Tags

GERARD JOLINGRADIORUUD DE WILDRUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck