Gerard Joling sneert naar Jeroen van der Boom: ‘Te mager’

Jeroen is ziekelijk mager volgens Gerard
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gerard Joling wil er absoluut niet uitzien als zijn Topper-collega Jeroen van der Boom. ,,Hij is echt te mager!”, sneert de zanger.

Voordat Gerard Joling over een maand op het podium staat bij Toppers in Concert, wil hij nog een aantal kilo’s kwijt. ,,Het is nodig, want ik ben zoals ieder jaar weer een paar kilootjes te zwaar en die moeten er weer af”, vertelt hij aan weekblad Weekend. ,,Ik wil dus wel een paar kilootjes afvallen, dat doe ik altijd voor de Toppers.”

‘Wat een gedoe’

Gerard ziet er behoorlijk tegenop om te diëten. ,,Of dat lukt, dat hoop ik dan maar weer. Wat een gedoe iedere keer… Het wordt ook steeds lastiger, zeg ik eerlijk. Want ik hou van lekker eten en een borreltje, gezelligheid.”

‘Te mager’

Zijn Topper-collega Jeroen van der Boom is wel helemaal afgetraind. Wil Gerard ook zo’n afgetraind lijf? ,,Als ik Jeroen zie denk ik: het kan ook te gek natuurlijk. Dat vind ik een beetje te veel van het goede. Jeetje, wat is hij mager”, aldus Gerard. ,,Zo zou ik niet willen zijn. Dat red ik ook niet, omdat ik te veel van het leven houd. Ik drink te veel wijn en eet te veel lekkere dingen. Dan zou ik echt een paar maanden helemaal in retraite moeten.”

Tags

GERARD JOLINGJEROEN VAN DER BOOM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck