Gerard Joling steekt de draak met Gordon

Gordon vs Gerard
Door: Eva Steins
02-02-2021

Het is weer een gezellige boel tussen Gordon en Gerard Joling. De voormalige beste vrienden vliegen elkaar met enige regelmaat in de haren, maar nu neemt hun ruzie een volgende stap. Gordon neemt een advocaat in arm en daar drijft Gerard flink de spot mee…

Kritiek

Gordon kreeg de afgelopen dagen bakken kritiek over zich heen omdat Franse bulldogs, het ras van Toto, vaak gezondheidsklachten hebben. Gerard zei vrijdag dat zijn voormalige televisiepartner vaker honden had, maar daar toen geen tijd voor had en dus misschien beter geen huisdier had kunnen nemen. Gordon reageerde boos op Instagram en sprak over “de zoveelste dolksteek” in zijn rug. Gerard zei zaterdagavond in RTL Boulevard dat de boze reactie van Gordon misschien kwam doordat hij weer aan de drank en drugs zat.

Boos

De advocatendreiging laat Gerard duidelijk koud, laat hij op Instagram weten.

,,Twee advocaten in de hand”, grapt hij onder een foto op Instagram waarop hij twee flessen advocaat vasthoudt. De meeste volgers kunnen wel lachen om het grapje, maar anderen noemen het ‘kleutergedrag’ of zeggen dat hij anderen in hun waarde moet laten.

Meer DenD