Gerard Joling vertoont diva-gedrag

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Molly Baas

Gerard Joling heeft zich behoorlijk misdragen tijdens een interview met Lars Boele. Hij was samen met de Toppers te gast bij radiozender 100%NL. Terwijl zijn collega’s netjes de vragen beantwoorden van de diskjockey, zit Gerard zich overduidelijk stierlijk te vervelen. Gerard filmt zichzelf in zijn vlog dat hij aan het gapen is. Om vervolgens te snurken.
Als Boele lacht om de andere Toppers, krijgt hij een behoorlijke sneer van Gerard: ,,Wat ben je lélijk als je lacht ook”, laat hij hem weten. Lars is dan ook oprecht verbaasd door Gerard’s onverwachte opmerking. René Froger ergert zich aan het gedrag van Geer. ,,Jongens, gaan we door of gaan we niet door?” Vraagt hij.

Kippenveren

Lars stelt zijn volgende vraag aan Gerard Joling en maakt een opmerking over de hoeveelheid veren die de Toppers-outfits normaal hebben: ,,Maar qua kleding, Gerard. Een roze t-shirt gaat het denk ik niet worden? Wat kunnen we verwachten qua kleren? Hoeveel veren en kippenboerderijen zitten erin?
Gerard reageert venijnig terug:  ,,Nee, mensen praten altijd over kippen. Dat is zo denigrerend voor degenen die die kleding maken, want het is allemaal prachtige haute couture. We kunnen wel lacherig doen, maar de mensen zijn godverdomme vier maanden bezig per pak. Dat vind ik altijd een beetje jammer voor degene die het maakt. Dat heeft niks met kippen te maken.

Geen moer interesseren

Opnieuw is Lars verbaasd met Gerard’s reactie en biedt zijn excuses aan. Gerard negeert het excuus volledig en maakt de opmerking dat 100% NL hem toch niet meer draait en het hem geen moer kan interesseren.
Diskjockey Lars belooft Geer hem na het interview te draaien en zegt er bij dat het interview wel om twee uur ’s nachts wordt uitgezonden. Maar dan vindt Gerard er ook niks meer aan: ,,Nou, dat is niet nodig. Doe het alsjeblieft niet, dan hebben we allebei geen frustratie. Ik ben nu ook klaar met het interview, want om twee uur luistert er toch geen hond meer.

Tags

100%NLDE TOPPERSGERARD JOLINGJAN SMITJEROEN VAN DEN BOOMLARS BOELERENÉ FROGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck