Gerard over Gordon’s kinderwens: ‘Het is geen chihuahua’

Gerard Joling
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Gordon heeft er een heftige periode op zitten. De zanger werd het slachtoffer van een brute overval in zijn huis, én werd geveld door corona. Toch zat er een positieve draai aan alle narigheid. Gordon pakte de draad met Gerard Joling weer op. Of de twee het weer helemaal zullen bijleggen is de vraag, want Gerard heeft kritiek op Gordon’s kinderwens. ,,Het is geen chihuahua.”

Kinderwens

Gordon liet in Waar is de Mol? weten dat hij een enorme kinderwens heeft. De zanger ziet zichzelf als een uiterst geschikte vader en droomt van een kleine waarvoor hij kan zorgen. Hij denkt dat de rol als vader hem op het lijf is geschreven. Eerder was hij al bezig met een draagmoeder, maar heeft het niet doorgezet. Dit vertelde Gordon in het programma aan Johnny de Mol.

,,Ik ben twee jaar geleden bezig geweest met een draagmoeder, maar dat had toen niet gekund. Nu zou dat wel echt kunnen.”

Gordon denkt dat hij in de juiste levensfase is hiervoor.

,,Ik zou het leuk vinden om wat achter te laten. Ik heb er vaak genoeg over gedacht. Ik zou het ook heel leuk vinden en ik denk dat ik het kan ook. Ik zou best een leuke papa zijn. Mijn leven zou er veel meer op ingericht zijn dan ooit tevoren.”

Chihuahua

Na het vreselijke nieuws van de gewelddadige overval op Gordon nam voormalige vriend Gerard weer eens contact met hem op. De twee hadden elkaar al een tijd niet gesproken, na meerdere ruzies en sneren over en weer.

Gerard en Gordon lijken elkaar gemist te hebben, want ze hebben afgesproken binnenkort even bij te kletsen. ,,We gaan een hapje eten,” vertelt Gerard aan weekblad Weekend.

Over de kinderwens van zijn voormalige vriend heeft Gerard een duidelijke mening. Hij denkt dat Gordon best geschikt zou zijn als een vader, maar of hij zijn nieuwe rol serieus zou nemen…

,,Gordon zou volgens mij ook een goede vader zijn, maar ik zeg altijd maar zo: het is natuurlijk geen chihuahua. Je neemt niet even een kind, of even een hondje waar je gezellig even dit en dat mee kunt doen. Dus denk er goed over na, zou ik zeggen,” drukt Gerard hem op het hart.

LEES OOK:

Binnenkort nieuw programma ‘Gordon zoekt vrouw’?

Tags

DRAAGMOEDERGERARD JOLINGGORDON HEUCKEROTHJOHNNY DE MOLKINDERWENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck